Wat & Hoe Denemarken

Wat & Hoe Denemarken reisgids recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe editie. Op 31 maart 2020 verschijnt de vernieuwde editie van deze reisgids van Denemarken.

Wat & Hoe Denemarken reisgids recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de reisgids Wat & Hoe Denemarken.  Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze cultuur- en natuur reisgids van Denemarken.

Wat & Hoe Denemarken Reisgids

Wat & Hoe Denemarken

Stad & streek

  • Soort: cultuur- en natuur reisgids
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 31 maart 2020
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe Denemarken reisgids

Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.

Denemarken is niet alleen het land van Lego, Hans Christian Andersen en Vikingen. Ontdek de Deense Waddenkust en stranden, fiets langs pretpark Tivoli of De kleine zeemeermin in dé fietsstad Kopenhagen, of kom tot rust op vakantieeiland Bornholm. Zo ervaar je hygge, de Deense kunst van het leven.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Bijpassende boeken en informatie