Akwasi – Laten we het er maar niet over hebben

Akwasi Laten we het er maar niet over hebben recensie waardering en informatie over de poëziebundel. Op 24 oktober 2018 verschijnt het poëziedebuut van Akwasi Laten we het er maar niet over hebben bij Uitgeverij Amabo Anthos.

Akwasi Laten we het er maar niet over hebben Recensie en Informatie

Zodra het boek gelezen is door de redactie kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Laten we het er maar niet over hebben. Het boek is geschreven door Akwasi. Daarnaast is uitgebreide informatie over het poëziedebuut van Akwasi hier nu al te lezen. Bovendien zijn gegevens over de uitgave en bestelinformatie ook op deze pagina opgenomen.

Akwasi Laten we het er maar niet over hebben Recensie

Laten we het er maar niet over hebben

  • Schrijver: Akwasi (Nederland)
  • Soort boek: gedichten, debuut
  • Uitgever: Ambo | Anthos
  • Verschenen: 24 oktober 2018
  • Omvang: 133 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst eerste bundel met gedichten van Akwasi

Laten we het er maar niet over hebben van Akwasi, bekend van de band Zwart Licht en optredens in De Wereld Draait Door, is een bundel met de impact van een vuistslag. Laten we het er maar niet over hebben gaat vooral over ongemak in communicatie. We spreken bijna nooit uit wat we werkelijk denken. We houden onze gedachten voor ons of geven een veilig antwoord en omzeilen het probleem. Laten we het maar niet over hebben. Waarom doen we dat?

Akwasi gaat het omzeilen te lijf. Of het nu gaat om je haar of je hoofddeksel, je taal of je Nederlands, je adem of je tanden, je kleur, je houding, je kookkunsten, je familie, je verzwegen geschiedenis, je hartkloppingen, je stijl, je geloofsovertuiging, je seksuele geaardheid, je fobieën of je achtergrond. Akwasi is een meester in het vertellen van verhalen. In zijn overweldigende debuut Laten we het er maar niet over hebben komen al zijn talenten samen.
“Laten we het er maar niet over hebben? Ik ga het er toch over hebben.’

Bijpassende Boeken en Informatie