Amber Brantsen – Uit beeld

Amber Brantsen Uit beeld recensie en informatie van dit boek met autobiografische verhalen. Op 1 september 2020 verschijnt bij Uitgeverij Prometheus het  boek van de Nederlandse nieuwslezeres Amber Brantsen.

Amber Brantsen Uit beeld Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van uit beeld. Het boek is geschreven door Amber Brantsen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse journaallezeres Amber Brantsen.

Amber Brantsen Uit beeld Recensie

Uit beeld

  • Schrijfster: Amber Brantsen (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische verhalen
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 1 september 2020
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek van Amber Brantsen

In de zomer van 2017 wordt Amber Brantsen, dan 27 jaar, gepresenteerd als het nieuwe gezicht van het NOS Journaal. De pers haast zich te melden dat het meisje dat ooit op de basisschool een spreekbeurt hield over nieuwslezen nu haar droom in vervulling ziet gaan. Wat de buitenwereld niet weet, is dat die droom jaren eerder nog onmogelijk leek.

Hoge standaarden, ambitie en wilskracht. Amber heeft het allemaal. Eigenschappen die in onze maatschappij enorm worden gewaardeerd. Maar het zijn ook precies de ingrediënten die Amber na haar middelbareschoolperiode in een allesverwoestende eetstoornis hebben gestort. Ze kreeg anorexia. Een intense, maar ook leerzame periode volgde, waarin steeds meer duidelijk werd dat artsen en psychologen haar niet zouden gaan redden: dat zou ze zelf moeten doen. Alleen.

Uit beeld is een openhartig boek over wat wij van onszelf vragen en verwachten. Een verhaal over de balans tussen gezond en ongezond. En een verhaal over de kracht die je uit jezelf kunt halen, door je te concentreren op je allersterkste eigenschappen.

Bijpassende boeken