André Hoogeboom – Sabotage

André Hoogeboom Sabotage recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Formule 1 thriller. Op 1 juni 2019 verschijnt bij Karakter Uitgevers Sabotage de tweede Formule 1 thriller van André Hoogeboom.

André Hoogeboom Sabotage Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de nieuwe  thriller van Formule 1 kenner André Hoogeboom. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmoglijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe thriller Sabotage die zich afspeelt in de wereld van de Formule 1, lezen.

André Hoogeboom Sabotage Recensie Formule 1 Thriller

Sabotage

  • Schrijver: André Hoogenboom (Nederland)
  • Soort boek: Formule 1 thriller
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Verschijnt: 1 juni 2019
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de Formule 1 thriller Sabotage

In zijn Finse cel krijgt voormalig F1-teambaas Kalle Alhainen bezoek van zijn vaders oud-monteur die beweert verantwoordelijk te zijn voor het dodelijk ongeluk van Kalles vader in 1984. Als Kalle vervroegd vrijkomt heeft hij nog maar één missie: het achterhalen van de ware toedracht. Hij moet terug naar een tijd zonder elektronica, waarin formule 1-auto’s werden bestuurd door stoere mannen die moedig in levensgevaarlijke auto’s stapten.

Als hij dicht bij de waarheid komt, rijt hij oude wonden van een conflict open, dat al lang vergeten was, en begint te graven in een beerput van geheimhouding, nepotisme en vriendjespolitiek. De prijs die hij moet betalen is hoog, maar de waarheid is hem nu alles waard. Zelfs zijn leven…

Bijpassende Boeken en Informatie

André Hoogeboom Dodelijke ambitie Recensie Formule 1 ThrillerAndré Hoogenboom – Dodelijke ambitie
Formule 1 thriller
Waardering redactie∗∗∗∗∗ (goed)
Goed geschreven thriller met een iets te mager plot…lees verder >