ANWB Reisgids Luxemburg

ANWB Reisgids Luxemburg recensie en informatie over de inhoud van deze Luxemburg reisgids. Op 6 april 2020 verschijnt bij ANWB Uitgeverij Elmar deze nieuwe reisgids.

ANWB Reisgids Luxemburg Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van deze nieuwe ANWB Extra Luxemburg reisgids. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe ANWB reisgids.

ANWB Reisgids Luxemburg

ANWB Luxemburg

ANWB Extra Reisgids

  • Soort reisgids: cultuur- en natuur reisgids
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: ANWB
  • Verschijnt: 6 april 2020
  • Omvang: 128 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van ANWB Extra Luxemburg

Beleef Luxemburg met de vernieuwde reisgids van ANWB! Het compacte Europese land bestaat uit tal van aantrekkelijke regio’s, zoals het romantische Mullerthal, de Luxemburgse Ardennen, maar ook het dal van de Moezel met zijn gezellige wijndorpen.

ANWB Extra Luxemburg biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Dwaal door het Musée National d’Histoire et d’Art, bezoek de tuin de Wiltz of rijd de “Route du Vinʼ langs de Moezel.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan. ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met bijna 130 gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Bijpassende boeken en informatie