Arjan Dwarshuis – Een bevlogen jaar Recensie

Arjan Dwarshuis Een bevlogen jaar recensie en informatie over de inhoud van dit vogelboek. Op 7 mei 2019 verschijnt bij Uitgeverij Meulenhoff van Arjan Dwarshuis – En bevlogen jaar over zijn reis waarin hij het wereldrecord vogels spotten vestigde.

Arjan Dwarshuis Een bevlogen jaar Recensie en Informatie

Nadat de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Arjan Dwarshuis Een bevlogen jaar. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van dit vogelboek van Arjan Dwarshuis – Een bevlogen jaar Een man, zijn wereldreis en het record van 6852 vogelsoorten, lezen.

Arjan Dwarshuis Een bevlogen jaar Recensie en Informatie

Arjan Dwarshuis – Een bevlogen jaar

Een man, zijn wereldreis en het record van 6852 vogelsoorten

  • Titel: Een bevlogen jaar
  • Schrijver: Arjan Dwarshuis (Nederland)
  • Soort boek: reisverhalen, vogelboek
  • Uitgever: Meulenhoff
  • Verschijnt: 7 mei 2019
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Tags: vogels
  • Waardering:

Uitgaves Een bevlogen jaar

Inhoud Arjan Dwarshuis Een bevlogen jaar

Toen Arjan Dwarshuis op zijn twintigste – in het holst van de nacht, op het dak van een vrachtwagen in het Andesgebergte – voor het eerst van het fenomeen Big Year hoorde, het legendarische record vogels kijken, nam hij zich voor ooit wereldrecordhouder te worden. Voor de meeste mensen blijft zo’n voornemen een droom, maar Dwarshuis zette door: tien jaar later begon hij zijn reis die hem een jaar lang door veertig landen en vijf continenten voerde. Zou hij een jaar lang gezond blijven? Zou zijn relatie standhouden? Zou hij deze mentale en fysieke uitputtingsslag tot een goed einde weten te brengen? En zou hij het vorige record weten te breken?

Een bevlogen jaar is het verhaal over de reis van zijn leven; een duizelingwekkend en krankzinnig avontuur waarin hij dag in, dag uit, een jaar lang, naar vogels zoekt. Van de apenarend op de Filipijnen tot de hoorngoean in de nevelwouden van Guatemala: Arjan Dwarshuis heeft ze gezien. Zijn verslag is niet alleen een meeslepend avontuur, het biedt ook een onthutsende blik op de teloorgang van de natuur.

Bijpassende Boeken en Informatie