Arno Monsecour – Diëten zonder het te weten

Arno Monsecour Diëten zonder het te weten. Op 16 januari 2024 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het nieuwe boek van de Belgische diëtist en bewegingscoach Arno Monsecour. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek en over de uitgave. Daarnaast is er aandacht voor de boekbespreking en recensie van Diëten zonder het te weten van Arno Monsecour.

Arno Monsecour Diëten zonder het te weten

Arno Monsecour is geboren op 19 januari 1996 in Gent. Van 2016 tot 2020 was hij actief als profvoetballer bij KSC Lokeren, maar speelde in die periode slechts een beperkt aantal wedstrijden, 17 om precies te zijn. Na zijn sportcarrière volgde hij een diëtistenopleiding. Hij vestigde zich als zelfstandig diëtist en is actief als internationaal gecertificeerd Precision Nutrition L2 Expert en Mindset & Bewegingscoach.

In 2021 verscheen Verlost van de verleiding, zijn eerste dieetboek. Diëten zonder het te weten, zijn tweede boek, waarover je hier uitgebreide informatie kunt lezen, verschijnt medio januari 2024.

Arno Monsecour Diëten zonder het te weten

Diëten zonder het te weten

Vol praktische inzichten waarmee je echt resultaat boekt

  • Auteur: Arno Monsecour (België)
  • Soort boek: dieetboek, lifestyleboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 16 januari 2024
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe dieetboek van Arno Monsecour

Wellicht het eerlijkste boek over afslanken ooit geschreven.

Wil jij een gezonder gewicht? Je fysiek en mentaal fitter voelen? En heb je al dieet na dieet geprobeerd, zonder succes?
Wees gerust: het ligt niet aan jou. Klassieke diëten, shakes en pillen werken simpelweg niet. Of toch niet op de lange termijn.

Onder het motto ‘progressie is beter dan perfectie’ reikt diëtist en mindsetcoach Arno Monsecour je in zijn nieuwe boek de nodige gereedschappen om wél blijvend af te slanken.
Zijn motto? Je zult alleen blijvende resultaten halen als je je mindset verandert. Daarom vind je in zijn boek geen alles-of-niets dieetadviezen, maar wel haalbare en praktische tips die passen bij wie jij bent en aansluiten bij je eigen levensstijl, welk doel je ook nastreeft.

Eén van zijn sleutels tot langdurig succes? Microgewoontes.
Dat zijn belachelijk kleine – en dus haalbare – versies van nieuwe gewoontes die je jezelf wilt aanleren. Bijvoorbeeld: je wilt gezonder eten. De microgewoonte kan dan zijn: neem minstens één hap uit een stuk fruit per dag. Klinkt dit te simpel? Bedenk dan dit: een microgewoonte is het beste wapen voor de twee grootste obstakels waar de meeste mensen tegenaan lopen als ze gezonder willen leven. Die obstakels zijn: beginnen en volhouden! Waar wacht je nog op?

Bijpassende boeken