Bernice Berkleef – Bloedsteen

Bernice Berkleef Bloedsteen recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse thriller. Op 14 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij The House of Books de nieuwe thriller van Bernice Berkleef.

Bernice Berkleef Bloedsteen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van de thriller Bloedsteen, geschreven door Bernice Berkleef. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse thriller van Bernice Berkleef.

Bernice Berkleef Bloedsteen Recensie

Bloedsteen

  • Schrijfster: Bernice Berkleef (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: The House of Books
  • Verschijnt: 14 april 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller van Bernice Berkleef

Op een ochtend wordt Ella nietsvermoedend van haar bed gelicht door de politie. Ze wordt verhoord over haar vader, hij zou illegaal goederen van Java naar Nederland hebben gesmokkeld. Als haar vader, die vroeger in een jappenkamp heeft gezeten, in hechtenis overlijdt besluit Ella zelf naar Java af te reizen om in hun familiehuis tot rust te komen. In het huis vindt ze aanwijzingen voor een geheim dat haar vader heeft weten te verbergen. Maar ze is niet de enige die lucht heeft gekregen van de verborgen geschiedenis, want haar verblijf op het eiland neemt een zeer onaangename wending…

Bijpassende boeken en informatie