Bosatlas van de Duurzaamheid

Bosatlas van de Duurzaamheid recensie en informatie van deze bijzondere thematische atlas. Op 1 oktober 2019 verscheen bij Uitgeverij Noordhoff deze nieuwe Bosatlas.

Bosatlas van de Duurzaamheid Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Bosatlas van de Duurzaamheid. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe thematische Bosatlas.

Bosatlas van de Duurzaamheid Recensie

De Bosatlas van de Duurzaamheid

  • Schrijvers: Diverse auteurs
  • Soort boek: atlas, natuurboek
  • Uitgever: Noordhoff
  • Verschenen:  1 oktober 2019
  • Omvang: 152 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst Atlas van de Duurzaamheid

De Bosatlas van de duurzaamheid brengt een complex en actueel fenomeen in kaart. De atlas laat zien welke effecten de toenemende invloed van de mens op de aarde heeft. Bijvoorbeeld in de vorm van klimaatverandering, het opraken van grondstoffen, verlies aan biodiversiteit en een tekort aan zoet water.

De atlas geeft ook inzicht in de afspraken die er in internationaal verband zijn gemaakt om deze ontwikkelingen een halt toe te roepen, zoals het Klimaatakkoord van Parijs. Maar de nadruk ligt toch vooral op een vlootschouw van concrete maatregelen die burgers, overheden en bedrijven kunnen nemen om hun voetafdruk te verkleinen. De Bosatlas van de duurzaamheid geeft u een actueel overzicht, aantrekkelijk vormgegeven in talloze kaarten, diagrammen en infographics.

Bijpassende boeken en informatie