Coco Schrijber – Ola en de dingen

Coco Schrijber Ola en de dingen recensie en informatie over de inhoud van de roman. Op 1 oktober 2019 verschijnt bij Uitgeverij Querido de nieuwe roman van Coco Schrijber.

Coco Schrijber Ola en de dingen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Ola en de dingen, de roman van Coco Schrijber. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de nieuwe roman van Coco Schrijber.

Coco Schrijber Ola en de dingen Recensie

Ola en de dingen

  • Schrijfster: Coco Schrijber (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Querido
  • Verschijnt: 1 oktober 2019
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de roman

Ola is een kind, maar geen kind is als Ola. Onverschrokken, meedogenloos, gewond en vol vuur. In haar hoofd heeft haar vader zijn tentje opgeslagen, in haar voetsporen smeulen haar moeder en haar broertje. En zelf is Ola onderweg. Rennend, zoekend, dwingend. Is ze op de vlucht voor de te grote liefde van haar vader? Zit de dood haar op de hielen? Of ontloopt ze gewoon het gezag van volwassenen die niet weten hoe om te gaan met een explosief kind als zij? Ze weet het zelf niet. Totdat ze een man tegenkomt, diep verscholen in een bos en in zwijgzaamheid, aan wie ze haar eigen scherpe randen kan slijpen. Een vriend, even hunkerend als zijzelf. Een vriend die uiteindelijk het ondenkbare voor haar doet.

Coco Schrijber schreef een onthutsend verhaal dat meer dan eens het kippenvel over je rug jaagt. Een verhaal over liefde, geweld en intimiteit in het leven van een meisje dat dat bijna niet dragen kan – omdat ook in een jong leven de gebeurtenissen soms te gruwelijk kunnen zijn.

Bijpassende Boeken en Informatie