Carine Crutzen – Uit het zuiden

Carine Crutzen Uit het zuiden recensie en informatie over de inhoud van de roman. Op 17 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij De Geus de debuutroman Uit het zuiden van actrice Carina Crutzen.

Carine Crutzen Uit het zuiden Recensie en Informatie

Als de redactie de roman leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van de roman van Carine Crutzen – Uit het zuiden. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van Uit het zuiden, de debuutroman van actrice Carine Crutzen.Carine Crutzen Uit het zuiden Recensie en Informatie

Carine Crutzen – Uit het zuiden

  • Titel: Uit het zuiden
  • Schrijfster: Carine Crutzen (Nederland)
  • Soort boek: familieroman, debuutroman
  • Uitgever: De Geus
  • Verschijnt: 17 september 2019
  • Omvang; 182 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Inhoud Uit het zuiden Roman van Actrice Carine Crutzen

Als Carine in haar geboortestad de laatste scène uit De kersentuin van Tsjechov speelt, waarin broer en zus noodgedwongen afscheid nemen van hun ouderlijk huis, denkt ze aan haar net overleden moeder. Haar vader is al eerder gestorven.

‘Het is daar dat ik ten diepste besef dat ik geen ouders meer heb, geen kind van iemand meer ben, alleen gelaten met herinneringen die ik niet meer kan
delen.’

Ze besluit over de relatie met haar ouders te gaan schrijven. Maar het wordt meer dan dat.

Carine Crutzen Informatie

Carine Crutzen is geboren op 4 februari 1961 in Heerlen (Limburg). Ze is een Nederlands actrice. Na een jaar psychologie aan de Universiteit in Nijmegen te hebben gestudeerd ging ze naar de Toneelschool in Maastricht. Ze studeerde er af in 1984. Daarna speelde ze bij verschillende theatergroepen, waaronder Hollandia, Het Toneel Speelt en Het Vervolg. Naast theater ging ze ook in televisieseries en films spelen. Ze was onder andere te zien in De Brug, waarin ze de rol speelt van Loes Meerdink. Verder speelde ze in series als Pleidooi, Oud Geld en De Daltons. Carine Crutzen woont met acteur Nico de Vries in Haarlem. Ze hebben twee zonen.

Bijpassende Boeken en Informatie