Cherry Duyns – Afscheid

Cherry Duyns Afscheid recensie en informatie over boek en portret van zijn moeder. Op 8 oktober 2020 verschijnt bij Uitgeverij Thomas Rap het nieuwe boek van de Nederlandse schrijver en tv-maker Cherry Duyns.

Cherry Duyns Afscheid recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Afscheid. Het boek is geschreven door Cherry Duyns. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek en portret dat Cherry Duyns maakte van zijn moeder.

Cherry Duyns Afscheid Recensie

Afscheid

  • Schrijver: Cherry Duyns (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische non-fictie
  • Uitgever: Thomas Rap
  • Verschijnt: 8 oktober 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Cherry Duyns op bezoek bij tv-programma Tijd voor Max

Op woensdag 9 december 2020 is Cherry Duyns te gast in het tv-programma Tijd voor Max om te vertellen over zijn moeder en het boek wat hij over haar schreef.

Flaptekst van het boek van Cherry Duyns over zijn moeder

Het verhaal van een moeder en een zoon. Het verhaal van een tijdperk. Op een dag wordt hij gebeld. Of hij wil komen. Hij rijdt van Nederland naar Duitsland, naar de stad in het dal, waar zij al die tijd gewoond heeft en waar ze nu haar laatste dagen slijt in een bejaardentehuis. In Afscheid blikt Cherry Duyns terug op het leven van zijn moeder. Een leven dat werd getekend door de oorlog, toen ze een charmante Nederlandse jongeman leerde kennen. Met hem vormde ze een succesvol duo in het variété; samen traden ze op voor volle zalen en samen kregen ze een zoon in die meedogenloze tijd. Met haar man en haar kind belandde ze in Nederland, in een vijandige omgeving, waar het huwelijk geen stand hield. Cherry Duyns vertelt het levensverhaal van een eigenzinnige vrouw, die altijd ongrijpbaar bleef. Een teder portret, even indringend als liefdevol.

Bijpassende boeken en informatie