Cindy Hoetmer – Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar

Cindy Hoetmer Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe roman. Op 12 februari 2020 verscheen bij Uitgeverij Meulenhoff het nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster Cindy Hoetmer.

Cindy Hoetmer Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar, de nieuwe roman van Cindy Hoetmer. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze roman van Cindy Hoetmer.

Cindy Hoetmer Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar Recensie001Boek-Bestellen

Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar

  • Schrijfster: Cindy Hoetmer (Nederland)
  • Soort boek: sociale roman
  • Uitgever: Meulenhoff
  • Verschenen: 12 februari 2020
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook

Flaptekst van de nieuwe roman van Cindy Hoetmer

Zonde eigenlijk, dacht Cindy Hoetmer, toen ze op een dag iemand op een bijzondere manier zag struikelen, dat al die grappige dingen die ik zie en meemaak niet worden gefilmd. Nu kan Cindy niet filmen – ze kan zelfs heel weinig vindt ze zelf – maar ze kan wel schrijven. Ze besloot daarom de opmerkelijkste gebeurtenis van de dag te gaan opschrijven.

Het leven van deze midlifer is op het eerste gezicht niet erg opwindend: ze drinkt elke vrijdag bier in stamcafé De Pels, bezoekt trouw op zondag haar gepensioneerde ouders, en loopt door de Amsterdamse Jordaan met zijn typische bewoners. Maar Hoetmer weet alledaagse situaties met zoveel humor, melancholie en liefde te beschrijven dat ze haast epische proporties aannemen.

Zo tekent zich een leven af dat even luchtig is als somber, waar angsten en problemen soms worden weggelachen en soms worden aangepakt. Een leven kortom, zoals we allemaal kennen. Want laveert een ieder van ons niet zo nu en dan tussen “Is dit alles?’ en jezelf en het leven vooral niet te serieus nemen?

Bijpassende Boeken en Informatie