Corine Hartman – Een duister pad

Corine Hartman Een duister pad recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe thriller. Op 29 mei 2019 verschijnt bij Uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Corine Hartman.

Corine Hartman Een duister pad Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waarderin vinden van de nieuwe thriller van Corine Hartman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de Nederlandse thriller Een duister pad lezen.

Corine Hartman Een duister pad Recensie

Een duister pad

  • Schrijfster: Corine Hartman (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Uitgeverij Cargo
  • Verschijnt: 29 mei 2019
  • Omvang: 336 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de thriller

Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid? Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar vader is er directeur, maar ze is ook patiënt, en samen met een vijftal medepatiënten vormt ze een ongebruikelijke familie.

Nieuw in de familie is Emilie, die aan achtervolgingswaanzin lijdt sinds haar vriend Steven werd vermoord. De daders hebben het nu op haar gemunt, beweert ze. Faye wil haar geloven, ze weet hoe het is met onzekerheden te leven, en probeert te helpen door zelf op onderzoek uit te gaan.

Ze ontmoet rechercheur Simon te Bresser die de zaak evenmin kan laten rusten, ondanks de conclusie dat Steven zelfmoord pleegde onder invloed van antidepressiva. Als Emilie ineens spoorloos verdwijnt, bundelen Faye en Simon hun krachten en ontstaat een onwaarschijnlijk speurdersduo.

Bijpassende Boeken en Informatie