Corine Hartman – In vrije val

Corine Hartman In vrije val recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Faye van Laar thriller. Op 4 juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Corine Hartman.

Corine Hartman In vrije val Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de nieuwe Faye van Laar thriller In vrije val. Het boek is geschreven door Corine Hartman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe thriller van de Nederlandse schrijfster Corine Hartman.

Corine Hartman In vrije val Recensie

In vrije val

Faye van Laar thriller

  • Schrijfster: Corine Hartman (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller, psychologische thriller
  • Uitgever: Cargo
  • Verschijnt: 4 juni 2020
  • Omvang: 400 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller van Corine Hartman

Faye van Laar krijgt de mogelijkheid een eigen leven te leiden, los van de psychiatrische inrichting Groot Loenen. Vol enthousiasme begint ze aan de inrichting van haar nieuwe huisje op het landgoed van de instelling.

Dan kruist Mika Priens haar pad, een ex-militair met ptss die zijn vrouw en kind zou hebben vermoord. Hij overtuigt Faye van zijn onschuld en ze besluit hem te helpen. Samen met Lisa, een medepatiënt, gaat Faye op onderzoek uit, waarbij ze stuiten op de onverklaarbare dood van enkele oud-collega’s van Mika. Heeft Mika hiermee te maken? En is hij echt onschuldig? Of is hij door experimentele behandelingen zijn realiteitszin kwijtgeraakt en een moordenaar geworden?

Bijpassende boeken en informatie