Daphne Gakes – Ik Daphne Gakes

Daphne Gakes Ik Daphne Gakes recensie en informatie over de inhoud van deze coming-of-age roman. Op 5 maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij Prometheus de nieuwe roman van Daphne Gakes.

Daphne Gakes Ik Daphne Gakes Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Ik Daphne Gakes, de coming-of-age roman geschreven door Daphne Gakes. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van Daphne Gakes.

Daphne Gakes Ik Daphne Gakes Recensie001Boek-Bestellen

Ik Daphne Gakes

  • Schrijfster:  (Nederland)
  • Soort boek: coming-of-age roman
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 5 maart 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek van Daphne Gakes

“Leven doe je door te spelen,’ zo luidt Daphne Gakes’ devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild – vol seks, drugs en rock-‘n-roll – of kalm – met rust, reinheid en regelmaat?

Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

Bijpassende boeken en informatie