De Vlekkengids van Het Poetsbureau

De Vlekkengids van Het Poetsbureau recensie en informatie over de inhoud van het boek met tips hoe je het beste vlekken kunt schoonmaken. In maart 2019 is bij Uitgeverij Lannoo De Vlekkengids verschenen. Het boek is geschreven door Liesbeth van Het Poetsbureau.

De Vlekkengids van Het Poetsbureau Recensie en Informatie

Nadat de redacht het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina De Vlekkengids van Het Poetsbureau recensie en informatie vinden. Daarnaast zijn hier ook gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden het boek opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van het boek vol tips voor het reinigen van vlekken lezen.

De Vlekkengids van Het Poetsbureau - Recensie en Informatie

De Vlekkengids van Het Poetsbureau

Alles wat je moet weten over vlekken

Uitgaves van De Vlekkengids

Inhoud De Vlekkengids van Het Poetsbureau

Je dochter morst aardbeien op haar gloednieuwe witte jurk. De zoon heeft met balpen op de zetel getekend. Of iemand morst rode wijn op het beige tapijt… Een vlek is snel gemaakt, maar wat nu?

Na het succes van De Grote Schoonmaakbijbel en De Poetsplanner, brengt Het Poetsbureau De Vlekkengids uit. Het is een praktisch en overzichtelijk naslagwerk dat je helpt om vlekken op onder meer vloeren, meubilair en kleding te verwijderen.

Experte Liesbeth van het Poetsbureau bundelde al haar tips & tricks in deze overzichtelijke gids. Het beste is: alle methodes in dit boek werden getest en goedgekeurd.

  • Alle tips & tricks werden uitgetest en werken effectief
  • Aangevuld met 10 (anti)vlekkenregels
  • Een overzichtelijk naslagwerk gebaseerd op jarenlange ervaring

Bijpassende Boeken en Informatie