Diggy Dex – Losse krabbels

Diggy Dex Losse krabbels. Op 19 april 2024 verschijnt bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar het boek met bespiegelingen van de Nederlandse rapper Diggy Dex. Hier lees je informatie over de uitgave en inhoud van het boek. Daarnaast is er aandacht voor de boekbesprekingen en recensie van Losse Krabbels, het nieuwe boek van Diggy Dex, Koen Jansen.

Diggy Dex Losse krabbels recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Losse krabbels, het boek van de rapper en tekstschrijver Diggie Dex dan lees je er op deze pagina over.

Diggy Dex, echte naam Koen Jansen, is op 26 maart 1980 geboren in de stad Amersfoort. Hij studeerde sociaal-culturele wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In eerste instantie was hij lid van de rapgroep DAC, waarmee hij in 2002 en 2005 twee albums opnam. Op 21 november 2006 debuteerde hij met zijn eerste solo-album dat als titel Verhalen vanuit de Sofa meekreeg. Inmiddels heeft Diggy Dex zes albums uitgebracht en een aantal hits op zijn naam staan.

In 2018 verscheen zijn eerste boek Taalkunstenaars 1 – Diggy Dex waarin teksten van zijn hand zijn opgenomen. Zijn tweede boek, Losse krabbels, waarover je hier veel informatie kunt lezen, verschijnt in april 2024.

Diggy Dex Losse krabbels

Losse krabbels

  • Auteur: Diggy Dex (Nederland)
  • Soort boek: muziekboek, non-fictie
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: 19 april 2023
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 22,50
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek van Diggy Dex

Diggy Dex (echte naam Koen Jansen, 1980) is rapper, zanger en liedjesschrijver. Met zeven albums op zijn naam en bekende liedjes als Treur Niet (Ode Aan het Leven)De Zon OpSlaap Lekker (Fantastig Toch) en La Vie Est Belle trekt hij met zijn band al jaren langs uitverkochte Nederlandse podia: van Carré tot en met AFAS Live, van theaters en festivals tot en met de popzalen. Naast liedjes schrijft Dex over de waan van de dag. In korte, levensbeschouwende stukjes bespiegelt hij zijn leven en dat wat hem ontroert. Het zijn hersenspinsels waarmee hij zijn fans weet te raken, en die vaak ten grondslag liggen aan de songs die hij uiteindelijk schrijft. Dit boek is een inkijk in Dex’ hoofd, hart en ziel. Van zijn visie op het creatieproces tot en met het ontstaan van nieuwe liedjes.

Bijpassende boeken