Eddy van der Ley – Andy van der Meijde biografie

Eddy van der Ley Andy van der Meijde biografie recensie en informatie boek over van topvoetballer tot mediaman. Op 17 februari 2022 verschijnt bij uitgeverij Inside het nieuwe boek over ex-voetballer Andy van der Meijde, geschreven door Eddy van der Ley.

Eddy van der Ley Andy van der Meijde biografie recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de biografie Andy! Van topvoetballer tot mediaman. Het boek is geschreven door Eddy van der Ley. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek over Andy van der Meijde, geschreven door Eddy van der Ley.

Eddy van der Ley Andy van der Meijde biografie Recensie

Andy!

Van topvoetballer tot mediaman

  • Schrijver: Eddy van der Ley (Nederland)
  • Soort boek: biografie
  • Uitgever: Inside
  • Verschijnt: 17 februari 2022
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Prijs: € 20 – € 25
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het nieuwe boek over Andy van der Meijde

Van gecrashte voetbalprof tot succesvol media-ondernemer.
In zijn eerste boek Geen genade schetste Andy van der Meijde in 2012 een stoer én onthutsend beeld van zijn leven als profvoetballer, met seksuele escapades, drugsgebruik en een gecrashte loopbaan als smeuïge ingrediënten. Tien jaar later is er een opvolger, dit keer met een optimistischer ondertoon.

Andy! gaat over het nieuwe leven van de ex-topvoetballer, die door zijn hoge gunfactor is uitgegroeid tot een heus A-merk én een succesvol media-ondernemer. Zelf ontworpen (online-)programma’s als Bij Andy in de Auto en Andy’s cribs bieden vederlicht entertainment, maar genieten een mateloze populariteit bij honderdduizenden volgers. Voor Andy! duikt Van der Meijde met schrijver Eddy van der Ley in de ontstaansgeschiedenis van de ‘nieuwe Andy’ en gaat hij in gesprek met mensen die een belangrijke rol vertolken in zijn leven, zoals Sjaak Swart, Mitchell Dijks, moeder Agnes, echtgenote Melisa, vriend Tonny en manager Danny.

Het boek gaat ook over zijn spirituele kant, over de moeizame band met de dochters uit zijn eerste huwelijk en over zijn autistische trekjes, onder meer resulterend in even hilarische als mislukte avonturen als zanger en kickbokser. Het maakt Andy! tot een onvervalst feel good-boek in sombere corona-tijden, tot een uniek document met veel humor en interactie, nooit eerder vertelde anekdotes en een heuse waarschuwing. ‘Want ik mag dan een soort van zakenman zijn geworden, als mensen me proberen te fucken, komt de straatvechter in me naar boven.’

Bijpassende boeken en informatie