Elke Wiss – En ze filosofeerden nog lang en gelukkig

Elke Wiss En ze filosofeerden nog lang en gelukkig recensie en informatie boek met verhalen om je denken uit te dagen. Op 24 juni 2021 verschijnt bij uitgeverij Ambo | Anthos het nieuwe boek van theatermaakster en filosofe Elke Wiss.

Elke Wiss En ze filosofeerden nog lang en gelukkig recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van En ze filosofeerden nog lang en gelukkig, Verhalen om je denken uit te dagen. Het boek is geschreven door Elke Wiss. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de theatermaker en filosofe Elke Wiss.

Elke Wiss En ze filosofeerden nog lang en gelukkig Recensie

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig

Verhalen om je denken uit te dagen

  • Schrijfster: Elke Wiss (Nederland)
  • Soort boek: filosofieboek
  • Uitgever: Ambo | Anthos
  • Verschijnt: 24 juni 2021
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het nieuwe boek van Elke Wiss

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig van Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, staat vol speelse verhalen om je denken te scherpen (en verrassende gesprekken te voeren).

In haar nieuwe boek En ze filosofeerden nog lang en gelukkig laat Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, aan de hand van korte filosofische verhalen zien hoe je een beter gesprek met elkaar kunt voeren. Welke vragen werken wel en welke niet? Hoe bouw je een goed gesprek op? Hoe kun je je eigen oordelen helder krijgen en die van de ander scherp bevragen? Hoe stimuleer je het denken van jezelf en van de ander?

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig is een toegankelijk en mooi geïllustreerd boek dat je met inspirerende verhalen en prikkelende vragen leert om tot meer verdieping te komen in gesprekken. Voor ouders die met hun kinderen willen filosoferen. Voor managers die worstelen met leidinggeven en delegeren. En voor iedereen die tijdens een etentje met familie of vrienden een goed en diepgaand gesprek wil voeren.

Bijpassende boeken en informatie