Elvira Werkman – Geluksklavers

Elvira Werkman Geluksklavers recensie en informatie over de inhoud van dit natuurdagboek. Op 14 augustus 2020 verschijnt bij KNNV Uitgeverij het nieuwe boek van Elvira Werkman.

Elvira Werkman Geluksklavers Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het natuurdagboek Geluksklavers, Natuurgeluk in de nieuwebouw. Het boek is geschreven door Elvira Werkman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse natuurschrijfster Elvira Werkman.

Elvira Werkman Geluksklavers Recensie

Geluksklavers

Natuurgeluk in de nieuwbouw

  • Schrijfster: Elvira Werkman (Nederland)
  • Soort boek: natuurdagboek
  • Uitgever: KNNV Uitgeverij
  • Verschijnt: 14 augustus 2020
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het nieuwe boek van Elvira Werkman

Natuur is overal, ook in een Vinex-wijk… Hoe is het om als natuurliefhebber in een nieuwbouwwijk te wonen? Schrijver Elvira Werkman kwam er bij toeval terecht en hield 12 jaar lang een dagboek bij in woord en beeld. De natuur in een nieuwbouwwijk, op de grens van stad en buitengebied, blijkt vol verrassingen te zitten.

Het leverde vrolijke verhalen op, van babyslangen en zweetvliegen in de tuin, regenwormen op een brancard en chillen in bomen. IJsvogels en blauwborsten in het riet, grote zilverreigers langs de sloot, jubelende veldleeuweriken, patrijzen, broedende visdiefjes, kleine plevieren, zweefvliegen, metselbijen, vuurwantsen en ga zo maar door. De dagelijkse ontdekkingstochten brachten veel moois, met oog voor klein geluk, geluksklavers bijvoorbeeld.

Ontdek de natuur dichtbij – vrolijke natuurverhalen – natuurbeleving voor elke dag.

Bijpassende boeken en informatie