Esther Verhoef – Façade

Esther Verhoef Façade recensie waardering en informatie over de inhoud van de thriller. Op 12 maart 2019 is bij Uitgeverij Prometheus de nieuwe thriller van  Esther Verhoef – Façade verschenen.

Esther Verhoef Façade Recensie

Esther Verhoef Façade Recensie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Esther Verhoef Façade recensie en waardering lezen. We zullen ook aandacht besteden aan de recensie en waardering van anderen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe thriller van  Esther Verhoef – Façade lezen.

Esther Verhoef – Façade

  • Titel: Façade
  • Schrijfster: Esther Verhoef (Nederland)
  • Soort boek: psychologische thriller
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschenen: 12 maart 2019
  • Omvang: 368 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Gebonden Boek
  • Waardering:

Bestelmogelijkheden

Esther Verhoef over Façade in Nooit meer slapen

Op 27 maart 2019 heeft Esther Verhoef uitgebreide gesproken over haar nieuwe boek Façade in het radioprogramma Nooit meer slapen.

Inhoud Esther Verhoef Façade

Hij leek zo aardig. Dat je hem ontmoette, was toeval. Of niet? Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn.

Façade is Verhoefs meest beklemmende thriller ooit; je doet geen oog meer dicht. Esther Verhoef is een van de meest succesvolle en veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans zijn circa 2,4 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen, waaronder in de Verenigde Staten, Duitsland en Korea, en is meerdere malen genomineerd en bekroond. Ze won onder meer de NS Publieksprijs, de Hebban Award en De Gouden Strop.

Bijpassende Boeken en Informatie