Fleur Jaeggy – Ik ben de broer van XX

Fleur Jaeggy Ik ben de broer van XX recensie waardering en informatie over de inhoud van deze verhalenbundel. op 5 maart 2019 is bij Uitgeverij Koppernik de verhalenbundel van de Italiaanstalige Zwitserse schrijfster Fleur Jaeggy – Ik ben de broer van XX verschenen.

Fleur Jaeggy Ik ben de broer van XX Recensie

Fleur Jaeggy Ik ben de broer van XX Recensie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Fleur Jaeggy Ik ben de broer van XX recensie en waardering lezen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je informatie over de inhoud van de verhalenbundel van de Italiaanstalige Zwitserse schrijfster Fleur Jaeggy Ik ben de broer van XX lezen.

Fleur Jaeggy – Ik ben de broer van XX

  • Titel: Ik ben de broer van XX
  • Schrijfster: Fleur Jaeggy (Zwitserland)
  • Soort boek: verhalen
  • Origineel: Sonoil fratello di XX 
  • Nederlandse veraling: Hilda Schraa
  • Uitgever: Koppernik
  • Verschenen: 5 maart 2019
  • Omvang: 120 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Bestelmogelijkheden

Inhoud Fleur Jaeggy Ik ben de broer van XX

Fleur Jaeggy staat bekend om haar spaarzame en telegramachtige stijl, wat een intrigerende paradox oproept: ondanks de kaal-tot-op-het-bot-basis is haar werk zeer aangrijpend. Zoals April Bernard opmerkte in Newsday: ‘Het is een raadsel hoe het werk tegelijkertijd kil en hartstochtelijk kan zijn.’

In Ik ben de broer van XX – of de verhalen nu over beroemde schrijvers (Calvino, Ingeborg Bachmann, Joseph Brodsky) of over baronessen, dertiende-eeuwse visionairen of gekwelde kinderen op elitaire Zwitserse kostscholen gaan – slaagt Jaeggy er op steelse wijze in je geest in bezit te nemen. Haar gotische werelden lopen over van stil geweld – en zijn onvergetelijk.

Bijpassende Boeken en Informatie

Fleur Jaeggy SS Proleterka RecensieFleur Jaeggy – SS Proleterka
psychologische roman
Uitgever: Koppernik
Verschenen: 5 maart 2019