Fokke Obbema – De zin van het leven

Fokke Obbema De zin van het leven recensie en informatie over de inhoud van dit boek met gesprekken over de essentie van ons bestaan. Op 27 september 2019 verscheen bij Uitgeverij Atlas Contact het het boek met interviews van Fokke Obbema.

Fokke Obbema De zin van het leven Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De zin van het leven, het boek van Fokke Obbema. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit interviewboek van Fokke Obbema

Fokke Obbema Boek De zin van het leven001Boek-Bestellen

De zin van het leven

Gesprekken over de essentie van ons bestaan

  • Schrijver: Fokke Obbema (Nederland)
  • Soort boek: interviews
  • Uitgever: Atlas Contact
  • Verschenen: 27 september 2019
  • Omvang: 368 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van het boek van Fokke Obbema

‘De zin van het leven’ is een boek vol inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden expliciet beantwoorden. In september 2018 schreef Volkskrant-journalist en schrijver Fokke Obbema een aangrijpend artikel over de hartstilstand die hij het jaar daarvoor had gehad. Het stuk maakte veel los bij lezers en kreeg meer dan duizend reacties. De ervaring riep bij Obbema zelf grote levensvragen op, wat resulteerde in “de beste interviewserie van 2018′, aldus Matthijs van Nieuwkerk. Vanaf oktober 2018 publiceerde Obbema een veertigtal prikkelende gesprekken met zeer uiteenlopende gesprekspartners, waarbij de eerste vraag telkens luidde: “Wat is de zin van ons leven?’ Dit boek is een bundeling van deze gesprekken én het artikel waarmee alles begon.

Fokke Obbema bij DWDD

Op donderdag 8 januari 2020 is Fokke Obbema te gast in het tv-programma De Wereld Draait Door om te spreken over zijn interviewreeks en zijn boek.

Bijpassende Boeken en Informatie

Selma van de Perre Mijn naam is Selma RecensieSelma van de Perre (Nederland) – Mijn naam is Selma
Ze was zeventien toen WOII uitbrak. Het feit dat Selma joods was geen grote rol in haar leven gespeeld, maar het werd een kwestie van leven en dood…lees verder >