Gert-Jan van den Bemd – Lex

Gert-Jan van den Bemd Lex recensie en informatie over de inhoud van de psychologische Breda thriller. Op 6 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij Manteau de nieuwe thriller van de Nederlandse schrijver Gert-Jan van den Bemd. Hier lees je informatie over de inhoud van de Nederlandse thriller, de schrijver en over de uitgave.

Gert-Jan van den Bemd Lex recensie

Wanneer er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van de nieuwe thriller van de Nederlandse schrijver Gert-Jan van den Bemd, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Lex Auteur: Gert-Jan van den Bemd (Nederland) Soort boek: Breda thriller, Nederlandse thriller Uitgever: Manteau Verschijnt: 6 juni 2024 Omvang: 320 pagina’s Uitgave: paperback Prijs: € 24,00 Boek bestellen bij: Bol / Libris Flaptekst van de Breda thriller van Gert-Jan van den Bemd Lex is een psychologische thriller die zich afspeelt in Breda. In het boek maakt Lex (35) een moeilijke tijd door. Sinds hij ontslag heeft genomen om fulltime schrijver te worden, blijven de ideeën uit. Totdat zijn vriendin Karla (30) tijdens haar wekelijkse hardlooprondje langs de singels van Breda iets opvallends waarneemt: een man parkeert zijn auto, stapt uit, haalt een betaalbewijsje uit de automaat… en rijdt meteen weer weg. Misschien iets vergeten, kan gebeuren, maar de week erna gebeurde precies hetzelfde. Karla vertelt het aan Lex in de hoop dat hij zijn drive hervindt. Dat gebeurt ook. Lex bijt zich vast in de man. Maar dat had hij beter niet kunnen doen.

Lex

  • Auteur: Gert-Jan van den Bemd (Nederland)
  • Soort boek: Breda thriller, Nederlandse thriller
  • Uitgever: Manteau
  • Verschijnt: 6 juni 2024
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 24,00
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de Breda thriller van Gert-Jan van den Bemd

Lex is een psychologische thriller die zich afspeelt in Breda.

In het boek maakt Lex (35) een moeilijke tijd door. Sinds hij ontslag heeft genomen om fulltime schrijver te worden, blijven de ideeën uit. Totdat zijn vriendin Karla (30) tijdens haar wekelijkse hardlooprondje langs de singels van Breda iets opvallends waarneemt: een man parkeert zijn auto, stapt uit, haalt een betaalbewijsje uit de automaat… en rijdt meteen weer weg. Misschien iets vergeten, kan gebeuren, maar de week erna gebeurde precies hetzelfde. Karla vertelt het aan Lex in de hoop dat hij zijn drive hervindt. Dat gebeurt ook. Lex bijt zich vast in de man. Maar dat had hij beter niet kunnen doen.

Gert-Jan van den Bemd Lex recensie

Wanneer er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van de nieuwe thriller van de Nederlandse schrijver Gert-Jan van den Bemd, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Bijpassende boeken