Gilles van der Loo – Dorp

Gilles van der Loo Dorp recensie en informatie nieuwe Nederlandse roman. Op 8 juni 2021 verschijnt bij Uitgeverij Van Oorschot de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Gilles van der Loo.

Gilles van der Loo Dorp recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Dorp. Het boek is geschreven door Gilles van der Loo. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de derde roman van de Nederlandse schrijver Gilles van der Loo.

Gilles van der Loo Dorp Recensie

Dorp

  • Schrijver: Gilles van der Loo (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Van Oorschot
  • Verschijnt: 8 juni 2021
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: Paperback  

Flaptekst van de nieuwe roman van Gilles van der Loo

Als weduwnaar Melchior op een regenachtige dag een meisje in zijn moestuin aantreft dat daar op zoek zegt te zijn naar een ijsvogel, komt de deur naar zijn verleden op een kier te staan. In deze geserreerde maar bij vlagen lyrische roman die een paar dagen in het dorp Sloterdijk behelst, worden decennia menselijke geschiedenis samengevat: een leven. Melchior is de beheerder van de kerk in het dorpje Sloterdijk, dat hij gedurende zijn leven opgeslokt zag worden door het grote Amsterdam. Maar er veranderde veel meer. Dorp maakt voelbaar wat er verloren gaat als we het goede in onszelf niet meer zien, en dat het nooit te laat is voor het leven om ons daarnaar te helpen zoeken.

Bijpassende boeken en informatie