Harold Hamersma – De vrouw die water liet aanbranden

Harold Hamersma De vrouw die water liet aanbranden recensie en informatie over de avonturen van een wijn- en eetschrijver. Op 20 april 2021 verschijnt bij Uitgeverij Ambo | Anthos het nieuwe boek met verhalen van wijnschrijver Harold Hamersma.

Harold Hamersma De vrouw die water liet aanbranden recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De vrouw die water liet aanbranden, Avonturen van een wijn- en eetschrijver. Het boek is geschreven door Harold Hamersma. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van nieuwe boek met verhalen van wijnschrijver Harold Hamersma.

Harold Hamersma De vrouw die water liet aanbranden Recensie

De vrouw die water liet aanbranden

Avonturen van een wijn- en eetschrijver

  • Schrijver: Harold Hamersma (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische verhalen
  • Uitgever: Ambo | Anthos
  • Verschijnt: 20 april 2021
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Harold Hamersma te gast bij tv-programma Tijd voor Max

Op dinsdag 20 april 2021 is Harold Hamersma te gast in het tv-programma Tijd voor Max om te vertellen over zijn nieuwe boek.

Flaptekst van het boek met nieuwe verhalen van Harold Hamersma

In De vrouw die water liet aanbranden maakt wijn- en eetschrijver Harold Hamersma de lezer deelgenoot van zijn belevenissen in de wereld van de gastronomie.

Al meer dan dertig jaar schrijft Harold Hamersma in kranten en tijdschriften over zijn culinaire avonturen en is hij een graag geziene gast in radio- en tv-programma’s. Daarvoor bezocht en bezoekt hij alle continenten. Wie verre reizen maakt, kent veel verhalen, en niemand vertrouwt ze smakelijker aan het papier toe dan Harold Hamersma.

Zo laat hij de lezer kennismaken met de beste sommelier van de wereld, die geen idee had welke wijn hij in het glas had, met de maker van de champagne die bij Yab Yum werd geschonken en met de beer die hij op zijn bord kreeg in Noord-Vietnam. Hij schrijft over de avonturen die hij met cartoonist Kamagurka beleefde en vertelt waarom je nooit een eigen wijndomein moet beginnen. Ook blijft hij dichter bij huis als hij zich afvraagt of hij het culinaire met de paplepel ingegoten heeft gekregen of wat de eerste wijn was die hij dronk.

Tussen de gangen door laat Hamersma de lezer aanschuiven als hij gaat eten bij zijn moeder, de vrouw die zelfs water liet aanbranden. De vrouw die water liet aanbranden van Harold Hamersma zijn de smakelijke avonturen van een wijn- en eetschrijver.

Bijpassende boeken en informatie

Harold Hamersma Onder de rook van de Heineken RecensieHarold Hamersma (Nederland) – Onder de rook van de Heineken
Een jeugd in de Pijp
Uitgever: Ambo | Anthos
Ode aan een bijzondere wijk (de Pijp, Amsterdam), aan een liefdevolle jeugd en aan een tijd die voorgoed voorbij is…lees verder >