Hendrik Groen – Een kleine verrassing

Hendrik Groen Een kleine verrassing recensie en informatie over de inhoud van het boek. Op 4 juni 2019 is bij Uitgeverij Meulenhoff het nieuwe Hendrik Groen boek verschenen.

Hendrik Groen Een kleine verrassing Recensie

Hendrik Groen Een kleine verrassing Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Hendrik Groen Een kleine verrassing recensie en waardering vinden. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van Hendrik Groen.

Een kleine verrassing

Of hoe Hendrik en Evert zich in de nesten werken

  • Schrijver: Hendrik Groen (Nederland)
  • Soort boek: humoristische roman, sociale roman
  • Uitgever: Meulenhoff
  • Verschenen: 4 juni 2019
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van het boek

Hendrik Groen en Evert Duiker, trouwe vrienden in voor- en tegenspoed, zijn de zeventig ruim gepasseerd en het leven is in kalm en bedaard vaarwater terechtgekomen. Elke vrijdagavond bezoeken ze elkaar, spelen een potje schaak, drinken een borrel en eten een hapje. Onderwijl nemen ze het leven door.

Maar op een zekere vrijdag wordt de rust ruw verstoord als Evert bij Hendrik aankomt met als verrassing een onverwachte kleine gast. In een vlaag van verstandsverbijstering is hij aan de wandel gegaan meteen éven onbeheerd achtergelaten kinderwagen met baby. Goeie grap, dacht Evert, maar Hendrik denkt daar anders over: die vindt het ongelooflijk stom.

Als babysitter doen de vrienden het heel aardig, terwijl ze zinnen op een manier om het kleintje zo snel mogelijk weer ongezien bij de ouders terug te brengen. Maar het blijkt nog helemaal niet zo eenvoudig om van het ongewilde pleegouderschap af te komen.

Bijpassende Boeken en Informatie