Hilde Pinnoo – Valtuig

Hilde Pinnoo Valtuig recensie en informatie over de inhoud van deze debuutroman. Op 24 mei 2019 is bij Uitgeverij Vrijdag de eerste roman verschenen van de Vlaamse schrijfster Hilde Pinnoo.

Hilde Pinnoo Valtuig Recensie en Informatie

Als de redactie het boek lees, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinde van Pinnoo de roman van de Vlaamse schrijfster Hilde Pinnoo. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman Valtuig.

Hilde Pinnoo Valtuig Recensie

Valtuig

  • Schrijfster: Hilde Pinnoo (België)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Uitgeverij Vrijdag
  • Verschenen: 24 mei 2019
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Flaptekst van het boek

Midas is hypersensitief. Via een geboortevlek op zijn schouderblad kan hij stemmingen en gevoelens van mensen capteren. Maar bij de succesvolle Alex voelt hij niets. Ondanks de herhaalde waarschuwingen van Midas valt zijn adoptiefzus Lana voor de charmes van de knappe, blonde Alex. Ze besluiten te trouwen, tot wanhoop van Midas. Hij haalt alles uit de kast om de relatie tussen Lana en Alex te breken. Alles.

23 jaar later is Midas grafdelver. Wanneer hij Tonka, de dochter van Lana en Alex, bij het graf van haar moeder ziet, slaat het verleden als een natte dweil in Midas’ gezicht. Hij besluit zijn verhaal voor Tonka neer te schrijven. Meer dan één geheim wordt daarin onthuld.

Hilde Pinnoo (1962, Brussel) studeerde in Leuven Theologie en Toegepaste Economie, om vervolgens aan de slag te gaan in de financiële sector. In 2005 debuteerde ze als dichter en sindsdien publiceerde ze drie dichtbundels. Valtuig is haar debuutroman.

Bijpassende Boeken en Informatie