Herman Brusselmans – De tafel

Herman Brusselmans De tafel recensie en informatie over de nieuwe roman. In september 2019 verschijnt de nieuwe roman van Herman Brusselmans. De titel van de roman is De tafel.

Herman Brusselmans De tafel Recensie en Informatie

Als de redactie de roman leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De tafel, de nieuwe roman van Herman Brusselmans. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van De tafel.

Herman Brusselmans De tafel Recensie

De tafel

  • Schrijver: Herman Brusselmans (België)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: september 2019
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Waardering:

Inhoud van de roman De tafel

HB is gek, of bezig het te worden. Twee psychiaters onderzoeken hem en hij wordt weggeborgen in een instituut in de Lembeekse bossen, waaruit hij na een incident ontsnapt. Op straat pleegt hij een misdaad, en om aan vervolging te ontkomen vlucht hij naar Amsterdam. Onder invloed van z’n liefdesvriendin LVH krijgt hij de kans om terug te keren; hij wordt opnieuw opgenomen in het instituut, dat hem onder onvermoede omstandigheden moet laten gaan. HB en LVH besluiten om alles, inclusief gekte en normaliteit, achter zich te laten en te reizen naar een plaats waar alleen nog maar diepe rust heerst.

De tafel is een van de meest ontregelende romans van deze tijd. De werkelijkheid wordt in een halsgreep genomen, gesmoord, gewurgd en dan weer tot leven geroepen, veranderd in fictie en vice versa, en continu onderworpen aan de almacht van de altijd aanwezige schrijver.

Bijpassende Boeken en Informatie

Herman Brusselmans Zo dom als Einstein RecensieHerman Brusselmans (België) – Zo dom als Albert Einstein
komische roman, Vlaamse roman
Uitgever: Prometheus
Verschenen: februari 2019