Herman Brusselmans – Problemen die er geen zijn

Herman Brusselmans Problemen die er geen zijn recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe roman. Op 24 februari 2022 verschijnt bij Uitgeverij Prometheus de nieuwe roman van de Vlaamse schrijver Herman Brusselmans.

Herman Brusselmans Problemen die er geen zijn recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Problemen die er geen zijn. Het boek is geschreven door Herman Brusselmans. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Belgische schrijver Herman Brusselmans.

Herman Brusselmans Problemen die er geen zijn Recensie

Problemen die er geen zijn

  • Schrijver: Herman Brusselmans (België)
  • Soort boek: Vlaamse roman
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 24 februari 2022
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Prijs: € 17,50 – € 22,50
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe roman van Herman Brusselmans

De personages in de zestien verhalen waaruit deze bundel bestaat, zijn zelden achttien karaat. Ze hebben fysieke en/of psychische troebelen, voelen zich niet thuis in hun wereld, willen ontsnappen langs moeilijk begaanbare paden, en werpen hun gebreken in de strijd tegen iedereen die hen niet kan begrijpen, en dat zijn er velen. Het zijn personages van vlees, bloed, en woorden. Voor sommigen had het ondanks alles goed kunnen aflopen, maar helaas.

Problemen die er geen zijn is een echt Brusselmans-boek, en de auteur bewijst met verve dat hij ook op de korte afstand een meester is. Het zou niemand hoeven te verbazen dat enkele van deze verhalen, of misschien wel allemaal, klassiekers in het genre worden.

Herman Brusselmans (1957) publiceerde reeds meer dan tachtig romans. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

Bijpassende boeken en informatie