Ibon Martín – De schreeuw van de bergen

Ibon Martín De schreeuw van de bergen. Op 5 december 2023 verschijnt bij Xander Uitgevers deel 3 in de reeks thrillers over Ane Cestero, geschreven door de Baskisch-Spaanse schrijver Ibon Martín. Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over het boek en de schrijver. Daarnaast is er aandacht voor boekbesprekingen en de recensie van De schreeuw van de bergen, geschreven door Ibon Martín.

Ibon Martín De schreeuw van de bergen

Ibon Martín is in 1976 geboren in Donostia de hoofdstad van de Spaanse regio Baskenland. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Baskenland in de richting communicatie en journalistiek.

Sinds 2013 verschijnen er spannende romans van Ibon Martín die hij in het Spaans schrijft. De bekendste zijn de Ane Cestero thrillers die ook in het Nederlands zijn vertaald. Het eerste deel La danza de los tulipanes, in het Nederlands vertaald als De dans van de tulpen, verscheen in 2019. In 2021 verscheen La hora de las gaviotas, het tweede deel in de reeks waarvan de Nederlandse vertaling Het uur van de meeuwen luidt. Over het derde deel dat in december 2023 verschijnt lees je uitgebreide informatie op deze pagina.

Ibon Martín heeft ook reisboeken en een reeks kinderboeken geschreven waarvan geen Nederlandse vertaling verkrijgbaar is.

Ibon Martín De schreeuw van de bergen

De schreeuw van de bergen

Ane Cestero thriller deel 3

  • Auteur: Ibon Martín (Baskenland, Spanje)
  • Soort boek: Spaanse thriller, Baskische thriller
  • Origineel: El ladrón de rostros (2023)
  • Uitgever: Xander Uitgevers
  • Verschijnt: 5 december 2023
  • Omvang: 448 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99 / € 9,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de derde Ane Cestero thriller van Ibon Martín

In De schreeuw van de bergen, het derde deel in de bestsellerserie van Ibon Martín, wordt detective Ane Cestero opgeroepen omdat er een gruwelijke vondst is gedaan: in een grot is het zwaar toegetakelde lichaam van een jonge vrouw gevonden. De scène wijst op een ritualistische moord, en verraadt van alles over de intenties van de moordenaar. Ane en haar team moeten op jacht naar de dader, en snel. Ze vermoedt dat de moordenaar niet ophoudt na dit eerste slachtoffer.

Ibon Martín combineert in De schreeuw van de bergen nagelbijtende spanning met het adembenemende Baskische landschap tot een spectaculaire thriller. Voor de fans van Elizabeth George en De stilte van de witte stad.

Bijpassende boeken