Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa

Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa recensie waardering en informatie. Op 14 december verschijnt de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa bij Uitgeverij De Arbeiderspers.

Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa Recensie

Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa Recensie

Zodra de roman gelezen is door de redactie kun je op deze pagina de Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa recensie en waardering lezen. Informatie over de inhoud van de nieuwe roman van Ilja Leonard Pfeijffer, gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden zijn hier nu al te vinden.

Ilja Leonard Pfeijffer – Grand Hotel Europa

  • Titel: Grand Hotel Europa
  • Schrijver: Ilja Leonard Pfeijffer (Nederland)
  • Soort boek: liefdesroman, sociale roman
  • Uitgever: De Arbeiderspers
  • Verschijnt: 14 december 2018
  • Omvang: 596 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Waardering:

Inhoud Ilja Leonard Pfeijffer Grand Hotel Europa

Pfeijffer diagnosticeert de tijdgeest in een kolossale roman met Europa als speelveld. De toekomst van Europa is het Europa dat nu al een realiteit is. Europa is het recreatiegebied voor de rest van de wereld, zegt een van de personages in Grand Hotel Europa. Het is – overdrachtelijk – ook een zelfdiagnose. Alle personages in deze roman zitten immers op verschillende manieren vast aan hun verleden. Voor toekomst is geen plek meer. Het Avondland is vergrijsd en improductief. Geschiedenis is het voornaamste dat Europa nog te bieden heeft. En geschiedenis trekt toerisme. Maar dit verontrustende en au fond weemoedige gegeven krijgt in Grand Hotel Europa zijn beslag in een wervelende en hilarische roman met een tragische liefdesgeschiedenis als hoofdmoot.

Bijpassende Boeken en Informatie

Ilja Leonard Pfeijffer Peachez een romance RecensieIlja Leonard Pfeijffer – Peachez. Een romance
Psychologische roman, thriller
Recensie: Theo Jordaan
Waardering: ∗∗∗∗ (uitstekend)
Een boeiende filosofische roman en psychologische thriller