Ina Vălčanova – Asja en de astrologie Recensie

Ina Vălčanova Asja en de astrologie recensie boekbespreking waardering en informatie over de inhoud van deze roman uit Bulgarije. Op 19 maart 2019 verscheen bij Uitgeverij De Geus de roman van de Bulgaarse schrijfster Ina Vălčanova Asja en de astrologie.

Ina Vălčanova Asja en de astrologie Recensie

Ina Vălčanova Asja en de astrologie Recensie

Zodra de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Ina Vălčanova Asja en de astrologie recensie boekbespreking en waardering lezen. Daarnaast zijn hier ook de gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden vinden. Bovendien is op deze pagina over de inhoud van deze roman uit Bulgarije van Ina Vălčanova Asja en de astrologie lezen.

Asja en de astrologie

  • Schrijfster: Ina Vălčanova (Bulgarije)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Nederlandse vertaling: Roel Schuyt
  • Uitgever: De Geus
  • Verschenen: 19 maart 2019
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst Asja en de astrologie

Asja bezoekt haar ex-man en zijn nieuwe Duitse vrouw in hun vakantiehuisje op een Kroatisch eiland. Ze is vergeetachtig, slordig en impulsief. Al joggend breekt ze zich het hoofd over hoe ze haar leven een andere wending kan geven. Dan krijgt ze een raadselachtig telefoontje van een collega.

Radost is net gescheiden van de schurkachtige Bobi en woont weer in het flatje in Sofia waar ze opgroeide. Ze gooit haar leven drastisch om: ze mediteert, loopt hard en maakt haar eigen beautyproducten. Ook heeft ze zich verdiept in de astrologie. Met haar collega Asja, zo blijkt, heeft ze een speciale astrale band. En Asja hangt iets boven het hoofd. Ze moet ingrijpen.

Ina Vălčanova verweeft twee geestige monologen van twee vrouwen wier levens elkaar kortstondig raken. Puzzelstukjes over mensen, katten, sterren en een afgelegen eiland vormen een prachtig geheel over verlangen, frustraties en de (on)mogelijkheid van zielsverwantschap.

Bijpassende Boeken en Informatie