Ineke Riem – Onderwaterverhalen

Ineke Riem Onderwaterverhalen recensie en informatie van deze bundel met verhalen. Op 16 juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Arbeiderspers het nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster Ineke Riem.

Ineke Riem Onderwaterverhalen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de verhalenbundel Onderwaterverhalen. Het boek is geschreven door Ineke Riem. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster Ineke Riem.

Ineke Riem Onderwaterverhalen Recensie

Onderwaterverhalen

  • Schrijfster: Ineke Riem (Nederland)
  • Soort boek: verhalen
  • Uitgever: De Arbeiderspers
  • Verschijnt: 16 juni 2020
  • Omvang: 200 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het nieuwe boek met verhalen van Ineke Riem

In Onderwaterverhalen heeft iedereen een oude ziel. Een Parisienne herinnert zich een bos vol sequoia’s dat ze nooit heeft bezocht en een voormalige walvisvaarder heeft spijt van zijn daden. Een net afgestudeerde fotografe reist met een oude camera naar de Azoren, een meisje in de polder fantaseert over verdronken dorpen die weer oprijzen.

In twaalf verhalen voert Ineke Riem personages op die allemaal verlangen naar verbinding. Ze zijn onderweg naar hun eerste liefde of naar huis, maar verdwalen in de geheimzinnige onderwaterwereld van dromen, herinneringen en oud zeer. Vinden ze ergens in de diepte wat ze zoeken?

Bijpassende boeken en informatie