Inge Ipenburg – De mannen vallen

Inge Ipenburg De mannen vallen recensie en informatie over de inhoud van de tweede thriller in de reeks Siciliaanse kronieken. Op 24 juni 2019 verschijnt bij Uitgeverij Pepper Books de thriller De mannen vallen.

Inge Ipenburg De mannen vallen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de tweede thriller van Inge Ipenburg in de reeks Siciliaanse kronieken. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van De Mannen vallen lezen.

Inge Ipenburg De mannen vallen Recensie

De mannen vallen

Siciliaanse kronieken deel 2

  • Schrijfster: Inge Ipenburg (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Pepper Books
  • Verschijnt: 9 september 2019
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Inhoud van de thriller De mannen vallen

Een klein dorp op Sicilië. Een val, een klap, een plas bloed. Op het plein voor de dom ligt het levenloze lichaam van een man. Is hij gesprongen? Of is hij gevallen, geduwd?

Hoog boven het plein wordt een jongetje in het appartement van Herman, de beste vriend van Max, gevonden. Herman zelf is nergens te bekennen, evenals de moeder van het jongetje.

Het is de zomer van 2016. Het eiland wordt overspoeld door stromen vluchtelingen, maar dit dorp lijken ze over te slaan. Op dat ene kleine meisje na. Een meisje dat niet praat. Wat is hier in godsnaam aan de hand?

De eigengereide Max woont al jaren op Sicilië. Tijdens een indrukwekkende zomer, waarin haar verleden haar op de hielen zat, heeft ze de Hollandse inspecteur Wil Heerema beter leren kennen. Samen stuiten ze aan het einde van die lange en warme Italiaanse zomer op de sporen van een gruwelijke waarheid, die ze misschien wel nooit hadden willen kennen.

Bijpassende Boeken en Informatie

Inge Ipenburg Moordenaarsstorm RecensieInge Ipenburg – Moordenaarsstorm
Siciliaanse kronieken deel 1
Nederlandse thriller
Uitgever: Pepper Books
Verschenen: 10 april 2019

Andrea Camilleri De dans van de meeuw RecensieAndrea Camilleri (Italië) – De dans van de meeuw
Montabalbano thriller, Sicilië thriller
Waardering redactie∗∗∗∗ (uitstekend)
Uitstekende Siciliaanse thriller vol sfeer en spanning…lees verder >