Inge Ipenburg – Moordenaarsstorm

Inge Ipenburg Moordenaarsstorm recensie en informatie over de eerste thriller in de reeks Siciliaanse kronieken. Op 10 april 2019 is bij Uitgeverij Pepper Books de eerste thriller verschenen van Inge Ipenburg.

Inge Ipenburg Moordenaarsstorm Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de eerste thriller van Inge Ipenburg in de reeks Siciliaanse kronieken. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de thriller Moordenaarsstrom lezen.

Inge Ipenburg Moordenaarsstorm Recensie

Moordenaarsstorm

Siciliaanse kronieken deel 1

  • Schrijfster: Inge Ipenburg (Nederand)
  • Soort boek: thriller
  • Uitgever: Pepper Books
  • Verschenen: 10 april 2019
  • Omvang: 448 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de thriller Moordenaarsstorm

Maxine Steenstra, die we leren kennen als de sterke en zelfstandige vrouw ‘Max’, is het middelpunt van Moordenaarsstorm. Max woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt.

Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord? En waarom ligt ze precies hier, op deze voor Max zo vertrouwde plek? Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes met honderden trappen, de verraderlijke stroming in zee en het feit dat er niets anders te beleven valt dan wijn drinken op een terras de absolute vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat hem betreft de hemel op aarde.

Maar Wil heeft weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, wanneer een dood meisje op het strand wordt gevonden. Samen ontdekken ze dat de dood van het meisje meer met het verleden van Max te maken heeft dan ze aanvankelijk dachten.

Bijpassende Boeken en Informatie

Inge Ipenburg De mannen vallen RecensieIlse Ipenburg – De mannen vallen
Siciliaanse kronieken deel 2
Nederlandse thriller
Uitgever: Pepper Books
Verschijnt: 24 juni 2019

Andrea Camilleri De dans van de meeuw RecensieAndrea Camilleri (Italië) – De dans van de meeuw
Montabalbano thriller, Sicilië thriller
Waardering redactie∗∗∗∗ (uitstekend)
Uitstekende Siciliaanse thriller vol sfeer en spanning…lees verder >