Jan Prins – De sjamaan vertelt

Jan Prins De sjamaan vertelt recensie en informatie verhalen, anekdotes, inzichten en oefeningen van Searching Deer Jan Prins. Op 6 september 2021 verschijnt bij uitgeverij Nobelman het nieuwe boek van de Nederlandse sjamaan Jan Prins.

Jan Prins De sjamaan vertelt recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De sjamaan vertelt. Het boek is geschreven door Jan Prins. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse schrijver en sjamaan Searching Deer Jan Prins.

Jan Prins De sjamaan vertelt Recensie

De sjamaan vertelt

Verhalen, anekdotes, inzichten en oefeningen

  • Schrijver: Searching Dear Jan Prins (Nederland)
  • Soort boek: boek over sjamanisme
  • Uitgever: Nobelman
  • Verschijnt: 6 september 2021
  • Omvang: 502 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek van sjamaan Searching Deer Jan Prins

Een boek vol interessante verhalen, sprookjes, artikelen, meditaties en spirituele oefeningen. Ze zijn samengesteld uit de columns die de sjamaan Searching Deer (Jan Prins) de afgelopen vijf jaar wekelijks op zijn facebook heeft geplaatst. Veel mensen hebben gevraagd of ze niet in een boek verzameld konden worden. De verhalen en artikelen zijn kort en prettig leesbaar. Toch staat er altijd wel iets in dat interessant is en onze kennis verrijkt. Je kunt dit boek zomaar ergens openslaan, je kunt ook een artikel lezen voor het naar bed gaan. Of je kunt het lezen van voor naar achter en elke dag iets interessants aantreffen dat je aan het denken zet. Doe wat je wilt. Je zult tevens een opstap hebben naar de andere boeken van Searching Deer Jan Prins: Het kosmisch web en de sjamaanShaman Gita en De opening van het Derde Oog.

Al deze boeken zijn bedoeld om de spirituele kennis van de mens te vergroten, zodat we veilig en ongedeerd door de “transitie” komen.

De Nederlandse sjamaan Searching Deer is bij de burgerlijke stand in Groningen beter bekend als Jan Prins. Na een loopbaan als muziekdocent, verbonden aan het Stedelijk Conservatorium, vond Prins de tijd om zijn jarenlange ervaringen in de spirituele wereld te boek te stellen. In 2014 verscheen Het Kosmisch Web en de Sjamaan, een intrigerende reis door de wereld van spiritualiteit, godsdienst, historie, bouwkunst, geometrie, getallenleer en meditatie. Een boeiend relaas met een verrassende kijk op de verbinding tussen de bovenwereld en het aardse bestaan. De Opening van het Derde Oog (2019) was het vervolg op het Kosmisch Web en de Sjamaan.

Bijpassende boeken en informatie