Jan Van Der Cruysse – Boem Boem 1

Jan Van Der Cruysse Boem Boem 1 recensie en informatie over de inhoud van deze Antwerpen thriller. Op 28 mei 2019 verschijnt de nieuwe thriller van Jan Van Der Cruysse bij Uitgeverij Angèle.

Jan Van Der Cruysse Boem Boem 1

Als de redactie de thriller gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie lezen van de Antwerpen thriller, Boem Boem 1. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de thriller Boem Boem 1, Aanslag in Antwerpen van de Vlaamse schrijver Jan Van Der Cruysse, lezen.

Jan Van Der Cruysse Boem Boem 1 Recensie Antwerpen Thriller

Boem Boem 1

Aanslag in Antwerpen

  • Schrijver: Jan Van Der Cruysse (België)
  • Soort boek: Antwerpen thriller, Vlaamse thriller
  • Uitgever: Angèle
  • Verschijnt: 28 mei 2019
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Inhoud Boem Boem 1

Een handgranaat eist een gruwelijke tol onder de deelnemers van de Antwerpse marathon. Wanneer ’s anderendaags een nieuw bloedbad wordt aangericht onder de wachtende ouders bij een Brusselse schoolpoort, is België alweer wereldnieuws. Een snelle opeising door IS verrast de politie. Scholen, restaurants en hotels blijven leeg, er wordt gehamsterd en gebeden. Vluchten naar Brussel worden afgelast. Al vlug spuien de media en buitenlandse politiek onverbloemd kritiek. Want ondanks de massale inzet van specialisten en middelen vinden gerecht en politie geen spoor van de daders.

De enige die stukjes van de puzzel herkent is Alexandra Vierendeel, een voormalige legerofficier. De politie ploegt koppig voort: dit is onmiskenbaar het werk van IS. Tot Alexandra samen met een jonge journaliste het land confronteert met zijn ergste demonen: de Bende van Nijvel is opnieuw actief.

Bijpassende Boeken en Informatie