Jilliane Hoffman – Regels van het spel

Jilliane Hoffman Regels van het spel recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Amerikaanse thriller.  Op 26 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Fontein de Nederlandse vertaling van de nieuwe C.J. Townsend thriller Nemesis geschreven door Jilliane Hoffman.

Jilliane Hoffman Regels van het spel Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de nieuwe Amerikaanse  thriller Regels van het spel. Het boek is geschreven door Jilliane Hoffman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe thriller van de Amerikaanse schrijfster Jilliane Hoffman.

Jilliane Hoffman Regels van het spel Recensie

Regels van het spel

C.J. Townsend thriller 4

  • Schrijfster: Jilliane Hoffman (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller, C.J. Townsend thriller
  • Origineel: Nemesis (2019)
  • Uitgever: Uitgeverij De Fontein
  • Verschijnt: 26 mei 2020
  • Omvang: 416 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe C.J. Townsend thriller van Jilliane Hoffman

Wanneer in Miami het zwaar toegetakelde lijk van een vermiste vrouw wordt gevonden, komt procureur C.J. Townsend in haar onderzoek een geheim forum op het spoor: mannen betalen veel geld om live toe te kunnen kijken hoe argeloze vrouwen deelnemen aan een gruwelijk spel waarbij ze uiteindelijk sterven. Ze zet alles op alles om de groep op te rollen, maar dan verdwijnt er weer een jonge vrouw. Terwijl C.J. doorkrijgt dat de regels van het macabere spel gewijzigd zijn, verandert haar eigen leven in een nachtmerrie.

Jilliane Hoffman werkte als officier van justitie in Miami aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Van haar hand verschenen o.a. Vergelding en De kleine getuige.

Bijpassende boeken en informatie