Patrick De Bruyn – De vrouw die liefhad

Patrick De Bruyn De vrouw die liefhad recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Vlaamse thriller.  Op 25 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij Horizon de nieuwe thriller van de Vlaamse schrijver Patrick De Bruyn.

Patrick De Bruyn De vrouw die liefhad Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de nieuwe Vlaamse thriller De vrouw die liefhad. Het boek is geschreven door Patrick De Bruyn. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze thriller van de Belgische schrijver Patrick De Bruyn.

Patrick De Bruyn De vrouw die liefhad Recensie

De vrouw die liefhad

  • Schrijver: Patrick De Bruyn (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Uitgeverij Horizon
  • Verschijnt: 25 mei 2020
  • Omvang: 352 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller van Patrick De Bruyn

Alice komt niet ongehavend uit een bittere vechtscheiding, maar behoudt toch het hoederecht over haar enige tienerdochter. Ze pikt de draad weer op, gaat ’s avonds verhalen schrijven en kent algauw succes als thrillerauteur. Dochter Emma is geen doetje, heeft lak aan de school en ziet voor zichzelf een illuster bestaan als vlogger en influencer, maar dat lukt niet zonder financiële steun. Alice aanbidt haar dochter en doet er alles aan om haar te helpen, maar Emma is onverzadigbaar. Dan ontmoet Alice toevallig een nieuwe liefde. En valt er een dode.

Bijpassende boeken en informatie