John O’Connell – Bowie’s boekenkast

John O’Connell Bowie’s boekenkast recensie en informatie over de inhoud van dit boek over David Bowie. Op 8 januari 2020 verscheen bij Uitgever Orlando de Nederlandse vertaling van Bowie’s Books, geschreven door John O’Connell.

John O’Connell Bowie’s boekenkast Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Bowie’s boekenkast, het boek van de schrijver John O’Connell. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek over de 100 boeken die het leven van David Bowie veranderden van John O’Connell.

John O'Connell Bowie's boekenkast Recensie001Boek-Bestellen

Bowie’s boekenkast

De 100 boeken die het leven van David Bowie veranderden

  • Schrijver: John O’Connell
  • Soort boek: non-fictie
  • Origineel: Bowie’s Books (2019)
  • Nederlandse vertaling: René van Veen
  • Uitgever: Uitgeverij Orlando
  • Verschenen: 8 januari 2020
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het boek over David Bowie

Zijn hele leven was David Bowie een groot lezer. In 1975 bracht hij naar de filmset van The Man Who Fell to Earth een paar koffers vol met boeken mee, en ook de rest van zijn leven ging Bowie nooit op reis zonder boek. Drie jaar voor zijn dood in 2016 stelde hij een lijst op van de honderd belangrijkste en invloedrijkste boeken van zijn leven. Samen vormen ze de autobiografie van een lezer. Van Lolita tot Madame Bovary, van De vreemdeling tot In koelen bloede, deze boeken maakten David Bowie tot het genie dat hij was. Bowie’s boekenkast is oprecht, analytisch en origineel, deels een geweldige leesgids en deels de biografie van een muzieklegende.

Bijpassende Boeken en Informatie