Kahlil Gibran – Het mooiste van Gibran

Kahlil Gibran Het mooiste van Gibran recensie en informatie over de inhoud van dit boek met aforismen en uitspraken. Op 15 september 2020 verschijnt bij Uitgeverij Synthese de Nederlandse vertaling van dit boek van de Libanese filosoof, kunstenaar en schrijver Kahlil Gibran.

Kahlil Gibran Het mooiste van Gibran Aforismen

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Het mooiste van Gibran. Het boek is geschreven Kahlil Gibran. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelinformatie opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek met uitspreken van de Libanese filosoof en kunstenaar Kahlil Gibran.

Kahlil Gibran Het mooiste van Gibran Aforismen

Het mooiste van Gibran

  • Schrijver: Kahlil Gibran (Libanon)
  • Soort boek: aforismen, uitspraken
  • Nederlandse vertaling: Aleid Swierenga, Carolus Verhulst
  • Uitgever: Uitgeverij Synthese
  • Verschijnt: 15 september 2020
  • Omvang: 96 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het boek van Kahlil Gibran

Een prachtig boek met de mooiste uitspraken van Kahlil Gibran samengesteld uit alle boeken van Gibran en een boek over Gibran (door Paulo Coelho: Wie inspireerde Kahlil Gibran). De sfeervolle illustraties zijn allen van de hand van Gibran en vormen een beeldende eenheid met de bijzondere uitspraken en overdenkingen.

Kahlil Gibran, dichter, denker en schilder. Hij werd geboren in Bisharri in Libanon en stierf (op 48-jarige leeftijd) in New York. Miljoenen over de hele wereld, die met zijn geschriften vertrouwd zijn, beschouwen Gibran als een van de grootste geesten van onze tijd. Zijn werk werd in meer dan 25 talen vertaald. Zijn schilderijen en tekeningen zijn over de hele wereld verspreid.

Bijpassende boeken en informatie