Karsten Dusse – Het kind in mij wil mindful moorden

Karsten Dusse Het kind in mij wil mindful moorden Recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Duitse thriller. Op 9 februari 2022 verschijnt de Nederlandse vertaling van Das Kind in mir will achtsam morden van de Duitse schrijver Karsten Dusse.

Karsten Dusse Het kind in mij wil mindful moorden recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Het kind in mij wil Mindful moorden. Het boek is geschreven door Karsten Dusse. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Duitse schrijver Karsten Dusse.

Karsten Dusse Het kind in mij wil mindful moorden Recensie

Het kind in mij wil mindful moorden

  • Schrijver: Karsten Dusse (Duitsland)
  • Soort boek: Duitse thriller
  • Origineel: Das Kind in mir will achtsam morden (2020)
  • Nederlandse vertaling: Olga Groenewoud
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 9 februari 2022
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Prijs: € 20 – € 25
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe thriller van Karsten Dusse

“Ik had nooit kunnen denken dat het zo makkelijk was om iemand maandenlang in een kelder gevangen te houden. Dat wil natuurlijk zeggen: gemakkelijk voor iedereen, behalve degene in die kelder.”

Nadat voormalig misdaadadvocaat Björn Diemel de principes van mindfulness leerde kennen, heeft dit zijn leven compleet veranderd. Hij is gestopt met zijn stressvolle baan en is zijn eigen bedrijf begonnen. Hij brengt nu eindelijk meer tijd door met zijn dochter en maakt liefdevoller ruzie met zijn vrouw. O ja, en hij runt ook nog – op een ontspannen manier – twee maffiaclans, want hij heeft de baas van de een vermoord en de ander opgesloten in de kelder van een kleuterschool. Waarom kan Björn hier niet gewoon van genieten? Waarom verliest hij steeds zijn geduld? Is hij het doden gewoon zat? Zijn therapeut Joschka Breitner zet hem uiteindelijk op het goede spoor: het is aan Björns innerlijke kind om hier weer uit te komen!

Karsten Dusse is een advocaat die sinds een aantal jaar ook voor tv schrijft. Hij won de Duitse Televisie Award, de Duitse Comedy Award en werd genomineerd voor de prestigieuze Grimme Award. Mindful moorden is zijn thrillerdebuut. Het werd direct een bestseller in Duitsland, met meer dan 600.000 verkochte boeken.

Karsten Dusse Mindful moorden RecensieKarsten Dusse (Duitsland) – Mindful moorden
Duitse thriller
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijnt: 26 mei 2021

Bijpassende boeken en informatie