Leuchttürme von Borkum bis Usedom

Leuchttürme von Borkum bis Usedom recensie en informatie over de inhoud van het boek over de vuurtorens in Duitsland. Op 15 juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij Ellert & Richter Verlag dit boek over de Duitse vuurtorens van Reinhard Schieblich. Er is geen Nederlandse vertaling van het boek verkrijgbaar.

Leuchttürme von Borkum bis Usedom Boek Duitse vuurtorens

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Leuchttürme von Borkum bis Usedom. Het boek is geschreven door Reinhard Schieblich. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek over de Duitse vuurtorens van Reinhard Schieblich.

Leuchttürme von Borkum bis Usedom Boek Duitse vuurtorens

Leuchttürme von Borkum bis Usedom

  • Schrijver: Reinhard Scheiblich (Duitsland)
  • Soort boek: vuurtoren boek
  • Taal : Duits
  • Uitgever: Ellert & Richter Verlag
  • Verschijnt: 15 juni 2020
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van dit boek over de vuurtorens van Duitsland

Das Buch ist kein klassischer Reiseführer, vielmehr ist es ein Reisebegleiter und zugleich ein Handbuch über die wichtigsten und schönsten Leuchttürme an den deutschen Küsten. 79 Leuchttürme werden in kurzen, aber sehr informativen Texten vorgestellt. Ergänzt werden diese Informationen durch ein integriertes Handbuch mit 219 tabellarisch aufgeführten Stichworten aus Technik, Geschichte und Kultur. Zahlreiche Fotos von Reinhard Scheiblich, historische Abbildungen, Dokumente und Zeichnungen geben dem Buch über Deutsche Leuchttürme auch optisch eine außerordentliche Dichte.

Vuurtorens van Duitsland

Alhoewel de kustlijn van Duitsland geen enorme lengte heeft, is er in het noorden van het land aan zowel de Noordzee als de Oostzee een flink aantal bijzondere en mooie vuurtorens te vinden. Vooral op de Duitse eilanden in zowel de Noordzee, Waddenzee en Oostzee zijn veel vuurtorens in Duitsland een bezoek waard.

Bijpassende boeken en informatie