Lévi Weemoedt – De scherven van geluk

Lévi Weemoedt De scherven van geluk recensie en informatie over deze bundel met de beste verhalen, samengesteld door Vic van de Reijt. Op 12 juni 2019 verschijnt de bundel De scherven van geluk met de mooiste verhalen van schrijver Lévi Weemoedt.

Lévi Weemoedt De scherven van geluk

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De scherven van geluk. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze bundel met de beste verhalen van Lévi Weemoedt, samengesteld door Vic van de Reijt.

Lévi Weemoedt De scherven van geluk Recensie Verhalen

De scherven van geluk

De mooiste verhalen uitgekozen door Vic van der Reijt

  • Schrijver: Lévi Weemoedt (Nederland)
  • Soort boek: verhalen
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: 12 juni 2019
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Inhoud De scherven van geluk

‘Terug van weggeweest’ – in deze drie woorden valt de wederopstanding van Lévi Weemoedt het beste te vatten. Jarenlang was zijn werk een geheimtip onder bevlogen literatuurkenners; maar dankzij de bloemlezing Pessimisme kun je leren! en twee optredens in De Wereld Draait Door beleefden zijn verzen een stormachtige comeback in de boekhandel.

Behalve dichter is Lévi Weemoedt een groot verhalenverteller, in de beste traditie van auteurs als J.M.A. Biesheuvel en Bob den Uyl. Zijn oeuvre omvat een tiental bundels met meer dan honderd verhalen. De geestigste, de mooiste en de meest melancholieke verschijnen nu in een prachtige editie, samengesteld door Vic van de Reijt, in nauw overleg met de auteur.

Bijpassende Boeken en Informatie