Lieneke Dijkzeul – Een vorm van verraad

Lieneke Dijkzeul Een vorm van verraad recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse thriller. In maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij Ambo | Anthos de nieuwe thriller van Lieneke Dijkzeul.

Lieneke Dijkzeul Een vorm van verraad Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Een vorm van verraad, geschreven door Lieneke Dijkzeul. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van Lieneke Dijkzeul.

Lieneke Dijkzeul Een vorm van verraad Recensie001Boek-Bestellen

Een vorm van verraad

Paul Vegter, deel 7

  • Schrijfster: Lieneke Dijkzeul (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller, Paul Vegter thriller
  • Uitgever: Ambo | Anthos
  • Verschijnt: maart 2020
  • Omvang: 280 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller

Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul is het zevende deel in de Paul Vegter-serie. Inspecteur Paul Vegter ontvangt een dreigbrief met de boodschap: ik ga iets rechtzetten, klootzak. Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul is het nieuwe deel in de serie over inspecteur Paul Vegter.

Een paar dagen voor zijn huwelijk ontvangt inspecteur Paul Vegter een dreigbrief met de boodschap: ik ga iets rechtzetten, klootzak. Thuis blijkt er een tweede brief te zijn bezorgd, waarin ook zijn collega en aanstaande vrouw Renée wordt bedreigd. Ze maken zich zorgen, maar hebben geen enkel aanknopingspunt. De dreiging wordt reëel wanneer er op een nacht een aanslag op het huis van Paul en Renée wordt gepleegd, die hen verbijsterd achterlaat. Ze krijgen bewaking en werken verder aan de zaak van een kind dat onder verdachte omstandigheden van een balkon is gevallen. Op hun trouwdag verlaten ze net het stadhuis – door een erehaag van collega’s in uniform – als er vanuit een rijdende auto een automatisch wapen op hen wordt gericht.

Een vorm van verraad is de actuele nieuwe thriller van Lieneke Dijkzeul, vol psychologische spanning.

Bijpassende Boeken en Informatie