Lieneke Dijkzeul – Een vorm van verraad

Lieneke Dijkzeul Een vorm van verraad recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse thriller. Op 3 maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij Ambo | Anthos de nieuwe thriller van Lieneke Dijkzeul.

Lieneke Dijkzeul Een vorm van verraad Recensie en Informatie

Een vorm van verraad is inmiddels het zevende deel in de reeks thrillers die Lieneke Dijkzeul heeft geschreven met Paul Vegter in de hoofdrol. Aan de vooravond van zijn huwelijk met Renée ontvangt Vegter een aantal dreigbrieven die persoonlijk aan hem gericht zijn.

Op enigszins cryptische wijze worden de dreigementen geuit. In eerste instantie lijkt er nog niet veel aan de hand. Tot het moment dat de woning van Paul en Renée beschoten wordt. Er vallen geen slachtoffers. Maar continue bewaking is vanaf dat moment wel noodzakelijk. Wie er achter de bedreigingen zit en wat de reden ervan is, blijkt zeer lastig te achterhalen.

Lieneke Dijkzeul Een vorm van verraad Recensie001Boek-Bestellen

Ondanks de precaire situatie gaat het huwelijk door. Zij het onder verscherpte beveiliging. Desondanks gaat het fout en vindt er op het bordes van het stadhuis een beschieting plaats die slachtoffers eist. Nog steeds in onduidelijk wie of wat de aanslagen veroorzaakt. Uiteindelijk lijkt er toch een verband en oorzaak te zijn uit verrassende en onverwachte hoek.

Geloofwaardige thriller met interessante karakters en een verrassende plot

Bij de thrillers die Lieneke Dijkzeul schrijft met Paul Vegter in de hoofdrol weet je wat je krijgt, interessante karakters, aannemelijke personages die een ontwikkeling doormaken en een verrassend plot met behoud van geloofwaardigheid. Ook deze keer zijn dit de kenmerken van deze zeer Nederlandse thriller die een paar uur prima leesplezier oplevert.  Een vorm van verraad is gewaardeerd met ∗∗∗∗∗ (zeer goed).

Een vorm van verraad

Paul Vegter, deel 7

  • Schrijfster: Lieneke Dijkzeul (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller, Paul Vegter thriller
  • Uitgever: Ambo | Anthos
  • Verschijnt: 3 maart 2020
  • Omvang: 280 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (zeer goed)

Flaptekst van de nieuwe thriller van Lieneke Dijkzeul

Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul is het zevende deel in de Paul Vegter-serie. Inspecteur Paul Vegter ontvangt een dreigbrief met de boodschap: ik ga iets rechtzetten, klootzak. Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul is het nieuwe deel in de serie over inspecteur Paul Vegter.

Een paar dagen voor zijn huwelijk ontvangt inspecteur Paul Vegter een dreigbrief met de boodschap: ik ga iets rechtzetten, klootzak. Thuis blijkt er een tweede brief te zijn bezorgd, waarin ook zijn collega en aanstaande vrouw Renée wordt bedreigd. Ze maken zich zorgen, maar hebben geen enkel aanknopingspunt. De dreiging wordt reëel wanneer er op een nacht een aanslag op het huis van Paul en Renée wordt gepleegd, die hen verbijsterd achterlaat. Ze krijgen bewaking en werken verder aan de zaak van een kind dat onder verdachte omstandigheden van een balkon is gevallen. Op hun trouwdag verlaten ze net het stadhuis – door een erehaag van collega’s in uniform – als er vanuit een rijdende auto een automatisch wapen op hen wordt gericht.

Een vorm van verraad is de actuele nieuwe thriller van Lieneke Dijkzeul, vol psychologische spanning.

Bijpassende Boeken en Informatie