Luc Deflo – Versmachtend verlangen

Luc Deflo Versmachtend verlangen recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Vlaamse thriller. Op 20 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Van Halewyck het nieuwe boek van Luc Deflo.

Luc Deflo Versmachtend verlangen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Versmachtend verlagen, van Luc Deflo. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe thriller van de Vlaamse schrijver Luc Deflo.

Luc Deflo Versmachtend verlangen Recensie001Boek-Bestellen

Versmachtend verlangen

  • Schrijver: Luc Deflo (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Van Halewyck
  • Verschijnt: 20 februari 2020
  • Omvang: 292 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe thriller van Luc Deflo

De 18-jarige Jennifer is klaar voor een stomende avond met haar vriendje Jason. Ze hebben het rijk voor zich alleen, want haar ouders komen pas de volgende dag terug van vakantie. De volgende ochtend vinden Jennifers ouders in het bed van hun dochter het vreselijk verminkte lichaam van Jason, badend in bloed. Van Jennifer ontbreekt elk spoor.

Voor rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu start een race met ongelijke kansen. De enige aanknopingspunten zijn een onheilspellend briefje en een pakket met een misselijkmakende inhoud. Zijn er gestoorde grappenmakers aan het werk of moeten Mendonck en Deleu jacht maken op een seksueel roofdier dat hen altijd een stap voor lijkt te blijven? En leeft Jennifer nog? Ondertussen duiken nog lichamen op. Hebben zij iets met Jennifers verdwijning te maken?

Mendonck en Deleu moeten tot het uiterste gaan om een reeks ijzingwekkende misdaden op te lossen. Zelfs als dat ten koste van henzelf gaat.

Bijpassende Boeken en Informatie

Luc Deflo Levend speelgoed RecensieLuc Deflo (België) – Levend speelgoed
Vlaamse thriller
Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (zeer goed)
Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor een extra lading en dimensie,,,lees verder >