Nicole Flattery – Maak er een feest van

Nicole Flattery Maak er een feest van recensie en informatie over de inhoud van deze Ierse roman. Op 27 januari 2020 verscheen bij Uitgeverij Brooklyn de Nederlandse vertaling van Show Them a Good Time de nieuwe roman van Nicole Flattery.

Nicole Flattery Maak er een feest van Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Maak er een feest van, de nieuwe roman van Nicole Flattery. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze roman van de Ierse schrijfster Nicole Flattery.

Nicole Flattery Maak er een feest van Recensie001Boek-Bestellen

Maak er een feest van

  • Schrijfster: Nicole Flattery (Ierland)
  • Soort boek: Ierse roman
  • Origineel: Show Them a Good Time (2019)
  • Nederlandse vertaling: Anne Marie Koper
  • Uitgever: Uitgeverij Brooklyn
  • Verschenen: 27 januari 2020
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de roman van Nicole Flattery

Nicole Flattery (29) onderzoekt in stekelige en hilarische verhalen type mensen – mannen en vrouwen – en hun opgelegde rol en betekenis in de moderne samenleving. Op het werk zijn ze van elkaar vervreemd, zelfs (vooral!) in overvolle ruimtes voelen ze zich geïsoleerd en juist degenen mét een relatie zijn het meest eenzaam van allen.

Een jonge vrouw die aan de grond zit vertelt over haar relatie met een succesvolle komiek in New York; twee bevriende studenten krijgen allebei een relatie met dezelfde docent en zoeken een manier om hun autonomie te doen gelden; een onderwijzeres baant zich een weg door een reeks doodlopende relaties.

Iedereen is op zoek naar liefde en afleiding terwijl de wereld om hen heen ten onder gaat. Ze worden zowel door hun toekomst bedreigd als door hun verleden achtervolgd. En toch is dit uitbundige, oneerbiedige debuut niet zwaar op de hand: als geen ander heeft Flattery het talent om, soms in dezelfde zin, te schakelen tussen verdriet en komedie.

Geladen met donkere humor markeert Maak er een feest van de komst van een immens talentvolle nieuwe schrijfster.

Bijpassende Boeken en Informatie