M.L. Longworth – Wraak op île Sordou

M.L. Longworth Wraak op île Sordou recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe thriller. Op 30 mei 2023 verschijnt bij uitgeverij Manteau de Nederlandse vertaling van Murder on the Ile Sordou, de Frankrijk thriller van de Canadese thrillerschrijfster M.L. Longworth.

M.L. Longworth Wraak op île Sordou recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Wraak op île Sordou. Het boek is geschreven door M.L. Longworth. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de vierde Antoine Verlaque en Marine Bonnet thriller, geschreven door de in de Frankrijk woonachtige Canadese schrijfster M.L. Longworth.

M.L. Longworth Wraak op île Sordou recensie

Wraak op île Sordou

Antoine Verlaque en Marine Bonnet thriller deel 4

  • Auteur: M.L. Longworth (Canada)
  • Soort boek: thriller
  • Origineel: Murder on the Ile Sordou (2014)
  • Uitgever: Manteau
  • Verschijnt: 30 mei 2023
  • Omvang: 336 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 19,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de Antoine Verlaque en Marine Bonnet thriller

Antoine Verlaque en Marine Bonnet verheugen zich op een ontspannen vakantie in de Locanda Sordou, een oud hotel op een van de zonovergoten eilandjes voor de kust van Marseille. Om de grote heropening van het luxueuze hotel te vieren melden zich naast Verlaque en Bonnet nog enkele bevoorrechte gasten. En dan is er nog het hotelpersoneel, onder wie de aanstormende jonge topkok Emile en de sexy hotelmanager Niki.

Wanneer een van de gasten vermoord wordt, breekt paniek uit. Het gaat van kwaad tot erger wanneer een noodweer alle communicatie met het vasteland onmogelijk maakt.

Mary Lou Longworth is een Canadese die sinds 1997 in Aix-en-Provence woont. Ze publiceert over haar stad en de wijde omgeving ervan voor Amerikaanse en Britse kranten en tijdschriften. Daarnaast doceert ze creatief schrijven aan de Parijse vestiging van de New York University.

M.L. Longworth Bloedspoor in de wijngaard recensieM.L. Longworth (Canada) – Bloedspoor in de wijngaard
Antoine Verlaque en Marine Bonnet thriller deel 3
Uitgever: Manteau
Verschijnt: 18 april 2023

Bijpassende boeken en informatie